OVER

De kok, Stephanie Wouters baatte vroeger het charmante huiskamerrestaurant uit op dezelfde locatie, genaamd carrod’s, waar ze maximum 12 gasten kon ontvangen.
Al van kleinsaf kookt ze. Eerst voor familie en vrienden, waarna ze al snel besefte dat koken haar passie was. Ze deed onder andere mee aan jong keukengeweld, en mocht ook haar geliefde stad Antwerpen vertegenwoordigen in Parijs. Na Carrod’s gaf ze als leerkracht haar passie en kennis door. En omdat ze haar recepten niet enkel in haar eigen notitieschrift wilde bijhouden, startte Stephanie een blog (opheliakookt.wordpress.com). Aanvankelijk deed ze dit ook om haar studenten te helpen met recepten, maar de belangstelling was groter dan verwacht. En dus wilde de gedreven kokkin meer. Ze startte terug met haar restaurant onder de naam june’s, en paste haar concept aan. Ze stapte af van het traditionele menu, en kookt nu een vijf gangenmenu aan 35 euro. En om zichzelf scherp te houden verandert ze het menu wekelijks.

Wij koken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten, en voorzien ook voor de vegetariers een heus alternatief menu. Indien je allergieen hebt of veganistisch bent kunnen wij hier uiteraard ook rekening mee houden, als je het even vermeld bij reservatie.